AplikasiAplikasi

tentang Kamitentang Kami

Tianjin Shengtai International Trade Co., Ltd. nyaéta eksportir sapédah listrik umur 10 taun, kalebet pamekaran sareng produksi, ngadeg di Tianjin, Cina.Ayeuna urang nempatan Tianjin PILOT FREE Trade Zona handapeun taktak kawijakan preferential nasional husus sarta kaunggulan geografis unik.Sajaba ti éta, garis produksi urang sorangan jeung neundeun téh deukeut Tianjin Port jeung Bandara Internasional Tianjin-Binhai, nu pohara merenah pikeun transporting.Pikeun produk urang: urang nyekel bebeneran ieu jadi timer yakin yén urang bisa rancang produk dipercaya jeung berharga jeung 10 taun pangalaman industri.Pikeun téknologi urang: urang gaduh tim R&D mandiri anu nyayogikeun OEM sareng ODM.Sareng pikeun jasa kami: kami ngadamel unggal jéntré nyugemakeun kabutuhan klien kami.

produk unggulanproduk unggulan

bérita paling énggalbérita paling énggal

  • PERKEMBANGAN JEUNG HARAP PERUSAHAAN KAMI DI 2021

    Dina 2021, harga sapédah listrik naék sahenteuna tilu kali.Éta bcz tina harga baja tumuwuh nepi ogé bahan séjén.Pasar teu stabil sarta ogé kaayaan kapal laut.Kami Tianjin Shengtai International Trade Co., Ltd salawasna nengetan trend pasar, mastikeun ngadalikeun kualitas produk jeung teu ngaganggu urutan pasar internasional normal.Kontrol biaya dina premis pikeun mastikeun kualitas.Janten instability pasar taun ieu henteu ngagaduhan dampak anu ageung pikeun urang.

  • Balap sapédah jalan

    Balap sapédah jalan nyaéta disiplin olahraga siklus jalan sapédah, dilaksanakeun di jalan aspal.Balap jalan mangrupikeun bentuk profésional anu paling populér pikeun balap sapédah, tina segi jumlah pesaing, acara sareng panongton.Dua format kompetisi paling umum nyaéta acara mimiti massa, dimana pengendara ngamimitian sakaligus (sanajan kadang kalawan handicap a) jeung balapan pikeun set titik finish;jeung percobaan waktu, dimana pengendara individu atawa tim balapan tangtu nyalira ngalawan jam.Balapan panggung atanapi "tur" nyandak sababaraha dinten, sareng diwangun ku sababaraha tahapan awal-masal atanapi uji coba waktos anu dijalankeun sacara berturut-turut.

  • PENGUMUMAN LIBURAN TAHUN BARU

    Numutkeun pangalaman taun-taun saméméhna, harga bahan baku bakal naek sanggeus taun anyar Cina.Tapi taun ieu, dibandingkeun jeung taun saméméhna, naékna harga bahan baku geus dimimitian dina awal Désémber.Sareng pigurana henteu gampang mésér, ampir sapertos sapédah gunung taun ieu, waktos pangiriman bakal langkung lami sareng langkung lami.Ku alatan éta, disarankan yén konsumén jeung kaperluan purchasing kudu nempatkeun pesenan pas mungkin.Narékahan pikeun pangiriman saméméhna tur harga handap.